Ταυτότητα

Από τον Μάιο του 2011, που ξεκίνησε την λειτουργία της, η Operators έχει ως αποκλειστικό στόχο να παρέχει αξιόπιστες και ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες Καταχώρησης δεδομένων ( Data Entry ), στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που συνεργάζεται.


Η εξειδίκευση, η συνεχής εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν εχέγγυο για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

Οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες που διαρκώς εξελίσσονται σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των διαδικασιών που ακολουθούνται για την ομαλή και έγκαιρη περαίωση του κάθε project συνιστούν δέσμευση στις επιταγές της νέας εποχής της πληροφορικής στην οποία η Operators επιθυμεί να παίξει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η απόλυτη εξειδίκευση των υπηρεσιών που παρέχονται από την Operators έχει ως αποτέλεσμα να κρατάει στα χέρια του ο άμεσα ενδιαφερόμενος πελάτης πληθώρα επιλογών και προτάσεων ώστε να οργανώσει και παράλληλα να εκσυγχρονίσει την επιχείρηση του κατά το δοκούν.

Η καταχώρηση, επεξεργασία και μετατροπή δεδομένων σε συνδυασμό με την ψηφιοποίηση αρχείων και τις απομαγνητοφωνήσεις συνθέτουν το παζλ των Υπηρεσιών Data Entry, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο προς συζήτηση και παραμετροποίηση των ως άνω παροχών στις ανάγκες που προκύπτουν από το κάθε project.

Τρανή απόδειξη της συνεχιζόμενης προσπάθειας για εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελεί η εξαγορά και ταυτόχρονη ενσωμάτωση της εταιρείας Gnsystems στους κόλπους της Operators. Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου και βασιζόμενη στο τρίπτυχο Δημιουργία – Ανάπτυξη – Προώθηση η Gnsystems έρχεται να συμπληρώσει ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα των δεκάδων δυνατοτήτων που έχει να επιλέξει ο επιχειρηματίας ή ο ιδιώτης που θα μας εμπιστευθεί.

Όραμα όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν την Operators είναι να γίνουν ο άμεσος και αξιόπιστος συνεργάτης του κάθε έλληνα επιχειρηματία ή ιδιώτη. Στόχος μας είναι η συνεχής και αδιάκοπη εξέλιξη των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε και η διαρκής και ουσιαστική επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας προς όφελος σας. Δέσμευση μας αποτελεί η άμεση, ταχύτερη και ποιοτικότερη παροχή των υπηρεσιών μας.

"Αλλάζουμε τα δεδομένα στον κόσμο των επιχειρήσεων"